Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
ASTON MARTIN akkumulátorok

ASTON MARTIN akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Aston Martin autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

ASTON MARTIN
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig
B
  • BULLDOG

Az Aston Martin az autóipar egyik ikonikus márkája, amely az elegancia és teljesítmény szinonimája. Az Aston Martin modellek széles választéka között olyan gyöngyszemek találhatók, mint a Bulldog, a DB6 kabrió és kupé változatai, a félelmetes teljesítményű DBS, valamint az elragadó DB7 kabrió és kupé.

Emellett ott találjuk a stílusos DB9 kabrió és kupé modelleket, valamint a történelmi hagyományokat továbbvivő Lagonda és Lagonda kombi modelleket. Az Aston Martin múltjába régmúlt idők is beletartoznak, mint a Tickford Capri vagy a V8 kabrió és kupé modellek. Minden egyes modell másfajta élményt kínál, és ahhoz, hogy ezek a gépek a lehető legmagasabb szinten teljesítsenek, megfelelő akkumulátorokra van szükségük. A különböző típusokhoz különböző típusú akkumulátorok alkalmazhatók, amelyeket a motor típusa és az autó start-stop rendszere is befolyásol.

Választható márkák között szerepelnek a megbízható Varta, az innovatív Bosch, a prémium minőségű Kraftmann, valamint a megbízhatóságról híres Perion, ABS, Polarix, Exide és Dynac. A különböző modellekbe eltérő kapacitású, indítóáramú és kapcsolású akkumulátorok szükségesek a megfelelő működéshez. Mindazonáltal minden modell általában 12 V feszültséget igényel a stabil és hatékony működéshez.

A Bulldog és DB6 típusú autókhoz például olyan akkumulátorok szükségesek, amelyek magas indítóárammal rendelkeznek, hogy a motor könnyedén beinduljon. A teljesítménycentrikus DBS és V8 Vantage Roadster típusokhoz erőteljes akkumulátorok illenek, amelyek megfelelnek a magas teljesítményigénynek.

Mindent összevetve, az Aston Martin modellek nemcsak a designban és a teljesítményben ütik meg a mércét, hanem az alkalmazott akkumulátorok terén is. Az egyedi igényekhez igazított akkumulátorok garantálják, hogy ezek a gépek mindig a csúcsteljesítményt nyújtsák, legyen szó akár egy klasszikus modelről, mint a DB6 kupé, vagy egy modern csodáról, mint a Vanquish vagy a Zagato kabrió.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.